Hemma!

Efter tre dygn på BB kände vi oss redo för att åka hem och nu njuter vi av att kunna vara i vår breda mjuka säng alla tre. 

Det känns overkligt. Trots en nio månader lång graviditet och massor av förberedande är det väldigt svårt att förstå att vi nu har en liten dotter. Förlossningen var en smått surrealistisk upplevelse och BB är också som en annan värld. Därför kändes det otroligt dramatiskt att flytta med detta nya liv in i vår gamla verklighet. En liten del av mig väntade på att någon skulle utropa: Men ni kan ju inte ta med henne hem! Det kom ingen och sa det. 

Vi kunde ta med vår sovande lilla bebis i taxin och när allt var urpackat åkte taxin och vi stod kvar där med massa påsar och en bebis. Senast jag var hemma hade jag en väldig mage och fruktansvärt ont.

Nu håller vi och hon på att vänja oss vid att vara hemma. Hon lyssnar förundrat på spårvagnarna som skramlar förbi och blickar upp på marimeckoblommorna bakom sängen när hon ammar. Vi kan inte sluta titta, lukta och känna på henne. 

Annonser

One thought on “Hemma!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s