Ja! Det hände faktiskt! 

Denna kväll hände det. Det tog bara 6,5 månader!

Hon hade sovit ganska bra på dagen både vad gäller längd och tidpunkt (mycket jobb och tanke låg bakom. Har läst bok, skriver kanske senare om det). Nattningen gick vägen. Efter att långsamt dag för dag flyttat bak nattningen kunde jag nu gå ut ur sovrummet halv nio! Kunde sitta i soffan, äta en macka, prata med maken och nästan se klart ett avsnitt av en serie. Sen vaknade T och krävde bröst. 

Det var helt fantastiskt. Det var tyvärr inte särskilt länge sedan jag ens började kunna lämna sovrummet en liten stund när hon äntligen somnat (och det är bara jag som kan natta enligt lagen om alltings jävlighet). Men eftersom det var så sent fick jag ändå lägga mig kort därefter för att hinna få ihop några timmar mellan allt trixande med dottern. Så detta kändes stort. (Hoppas hoppas hoppas att det inte var en engångsföreteelse!) 

Fast jag hade nog ändå hellre valt att få sova fyra timmar i sträck än att få denna fina kväll. Det var väldigt länge sen nu. Men vem vet? Det kanske är inatt det händer?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s